Carregant...

Detall de notícia

  • El jove pilot Tony Cachafeiro. (Foto: IAME Zuera)
  • El jove pilot Tony Cachafeiro. (Foto: IAME Zuera)
Per Redacció, 19/04/2023 A LES 17:47

Tony Cachafeiro s'estrenarà en sòl estranger aquest 22 d'abril

Mariembourg.- El jove pilot andorrà Tony Cachafeiro correrà aquest cap de setmana del 22 i 23 d'abril per primera vegada en un circuit situat més enllà de les fronteres de la Península Ibèrica, amb raó de la segona ronda del campionat europeu IAME Euro-Sèries en Mariembourg, Bèlgica.

 

Cachafeiro tornarà a vestir els colors de l'equip internacional Fusion Motorsport, amb qui ja va rodar anteriorment en la Winter Cup i la primera ronda de la IAME Euro-Sèries, totes dues a València.

 

Així doncs, serà l'estrena del jove pilot de 10 anys en un circuit fora d'Espanya. L'escenari: Mariembourg, a Bèlgica, prop d'on Fernando Alonso va aconseguir el seu campionat del món de karting en 1996. En la primera ronda de les quatre que té el campionat de la IAME Euro-Sèries en 2023, Cachafeiro va poder acabar 40è i a les portes de la gran final del diumenge, tot malgrat problemes de motor.

 

El gran objectiu per a aquest cap de setmana serà realitzar tot el procés d'aprenentatge que comporta un escenari nou, amb l'afegit de fer-lo davant literalment els millors pilots del món d'entre deu i dotze anys.