Carregant...

Detall de notícia

  • El tècnic del MoraBanc Andorra en roda de premsa. (Foto: MoraBanc Andorra)
Per Redacció, 21/04/2023 A LES 12:23

El MoraBanc vol consolidar les victòries a casa davant l'Almansa

Andorra la Vella.- El MoraBanc Andorra rep demà a les 18h30 l’Almansa a la Bombonera en partit de la 30ª jornada de la Lliga Leb or. Pels de Lezkano, com la resta de partits previs, serà una nova oportunitat de mantenir l’expedient immaculat de partits a casa (només es compten per victòries). El MoraBanc demà té un rival que ja ha demostrat i més d’un cop que pot ser molt perillós. Per altra banda, el vestidor s’ha d’aïllar com sigui de l’ambient d’eufòria que envolta l’equip i que arriba després de la victòria a Valladolid de dissabte i la derrota de Palència a Burgos.

És més que evident que el MoraBanc està en molt bona situació a tot just 5 partits del final de la lliga però és indiscutible que la feina no està feta. La història de l’esport està plena d’exemples d’equips i atletes que han malbaratat avantatges significatius pensant que el tema estava fet. I no està fet. I l’equip s’ho ha de repetir i molt perquè aquest serà el camí per aconseguir que en no molt temps si es pugui dir, i cridar el que calgui, que el tema està fet.

“Ens apropem al partit més perillós de la temporada perquè ara percebo molt soroll a l’entorn de l’equip i crec que nosaltres hem d’estar centrats en el que toca que és el partit de demà i res més” ha exposat Lezkano, que ha afegit que “demà tenim un partit molt complicat contra un equip que vé de guanyar a Alacant i que s’està jugant moltes coses, com nosaltres”. Lezkano ha abundat en el fet que “espero que tothom a l’entorn de l’equip sigui conscient que l’únic important ara mateix és guanyar a Almansa”. El tècnic del MoraBanc Andorra ha destacat que “lògicament hem parlat d’això amb els jugadors i hem parlat d’aquest soroll a l’entorn de l’equip i afortunadament crec que el nostre equip ho té clar i així hem treballat aquesta setmana.