Carregant...

Detall de notícia

  • El Ford Fiesta de Gerard de la Casa, el passat cap de setmana a Callús. (Foto: FotoEsport)
Per Redacció, 24/04/2023 A LES 16:29

Montellà fa podi en el retorn a la competició

Andorra la Vella.- Edgar Montellà, que fa uns mesos va deixar la competició per motius personals, quan estava en un dels millors moments de la seva carrera, va reaparèixer el passat cap de setmana en la cita del català de curses de muntanya de Callús - Sant Mateu, organitzada pel Moto Club Manresa. A més a més, l'encampadà ho va fer de la millor manera possible, pujant al podi de la categoria CM, on va aconseguir finalitzar en segona posició. Montellà va quedar a 0,998 segons del guanyador, que va ser el canari Javi Rodríguez, demostrant que ha tornat per competir amb els millors.

Pitjor els va anar la cosa als joves pilots de l'Automòbil Club d'Andorra. Ian Porté i Marcel Muxella que també competien en la mateixa categoria van quedar força lluny de les primeres posicions. El primer va finalitzar en setena posició a més de 7 segons de Rodríguez, mentre que Muxella ho va fer just darrere de Porté, a nou segons.

Podi per de la Casa
Gerard de la Casa (Ford Fiesta) ha arrencat força bé la temporada de curses de muntanya de turismes del circuit català i el passat cap de setmana va aconseguir la segona posició en la cita de Callús - Sant Mateu, només veient-se superat pel Porsche de Jordi Gaig, que el va batre per tres segons. "Ens acostem, però no acabem de marcar els cronos que ens permetin estar per davant dels Porsche. Ho continuarem intentant" va afirmar Eren les paraules del pilot de Gedith Center en acabar la cursa.