Carregant...

Detall de notícia

  • El sotsdirector de Banca País, Josep Maria Cabanes, l'esquiador Max Palmitjavila, i el president del COA Jaume Martí. (Foto: E. P.)
  • El jove esquiador Max Palmitjavila. (Foto: E. P.)
  • Palmitjavila i la seva mare escolten la presentació de Josep Maria Cabanes. (Foto: E. P.)
  • Cabanes i Martí durant la roda de premsa. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 27/04/2023 A LES 12:22

Max Palmitjavila rep el reconeixement pels bons resultats als EYOF

Escaldes-Engordany.- El jove esquiador d'skimo, Max Palmitjavila, ha rebut avui el reconeixement als bons resultats que va obtenir en els EYOF, el Festival de la Joventut Europea Olímpica, on va fer quart en la prova d'esprint i setè en la Individual Race. Cal recordar que el certament es va disputar el passat mes de gener a Itàlia.

Acompanyat de la seva mare, Palmitjavila ha rebut el diploma que acredita els seus bons resultats a la sala Manel Cerqueda d'Andbank, patrocinador principal del Comitè Olímpic Andorrà. L'acte ha estat conduït pel sotsdirector de Banca País de l'entitat financera, Josep Maria Cabanes que ha donat la benvinguda "al jove campió. Cada cop més tenim més esportistes que arriben a l'elit i això és gràcies a la bona feina que s'està fent en tots els àmbits esportius".

Per la seva part, el president del COA, Jaume Martí, ha afegit que "les federacions i el COA fem la feina, però sense la família darrere això no seria pas possible". A més a més, ha posat en valor que "cada cop més trobem andorrans en posicions capdavanteres i malgrat que costi, sempre hi ha una feina conjunta darrere". Finalment, ha recordat que "la meitat dels premis que donem des del comitè l'aporta Andbank, perquè sense ells no seria pas possible". Palmitjavila ha rebut un total de 4.500 euros, repartits en 3.000 pel quart lloc i 1.500 euros pel setè.

Després de rebre l'entrega del premi, el jove esquiador ha comentat que "reconeixements com aquest t'encoratgen a continuar entrenant i també a tirar endavant. Saps que tens el suport d'un país darrere". Parlat de la temporada, Palmitjavila ha explicat que "se m'han escapat alguns podis per errors tècnics. He de continuar treballant per millorar i ja tinc moltes ganes d'afrontar la nova categoria".