Carregant...

Detall de notícia

  • Cardalús celebrant el podi. (Foto: Cardalús )
Per Redacció, 07/05/2023 A LES 19:18

Cardelús comença amb un podi a Estoril

Andorra la Vella.- El balanç de la primera cita del Moto2 European Championship que ha començat amb dues curses disputades aquest diumenge al circuit d'Estoril, és del primer podi de la temporada amb un segon lloc i una tretzena posició que ha arribat després d'un incident quan lluitava també per la segona posició a la primera de les dues curses. Cardelús ha fet una bona sortida i estava lluitant per la segona posició amb Carlos Tatay quan s'ha sortit mínimament de la pista i en tornar, l'ha tocat. Tot i que ha evitat la caiguda, ha pogut tornar a pista per remuntar i acabar 13è. A la segona, l'andorrà ha començat rodant quart a les primeres voltes, però a partir de la cinquena ja s'ha instal·lat al segon lloc que no ha deixat fins al final per aconseguir el seu primer podi de la temporada.

A la classificació provisional del Campionat, Cardelús és quart a un punt del segon. "Puc dir que estic content a mitges tot i que la mala sort que he tingut a la primera cursa s'ha capgirat a la segona. Podia haver sortit d'Estoril de dos podis i ha estat un a causa del tot que he tingut a la primera cursa amb Tatay. Sortosament, he pogut tornar tot i que molt endarrerit i he sumat els 3 punts de la tretzena posició. A la segona cursa he tornat a sortir bé i a l'expectativa a les primeres voltes mantenint-me quart i quan m'he situat segon ja no he perdut la posició. Ha estat una llàstima perdre el grapat de punts de la primera cursa, però són coses que poden passar a les curses".

La segona prova de l'Europeu de Moto2 es disputarà el cap de setmana del 21 de Maig al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana.