Carregant...

Detall de notícia

  • Marc Solsona, al volant del Clio, en els testos de Montjuic. (Foto: FotoEsport)
Per Redacció, 09/05/2023 A LES 15:50

Marc Solsona deixa les curses de muntanya i es passa als circuits

Andorra la Vella.- Marc Solsona, els fins ara pilot de l'Automòbil Club d'Andorra en l'equip de pujades de muntanya, deixa aquesta disciplina i canvia radicalment, en passar-se a les curses en circuits. El jove pilot es va posar a prova al Circuit de Barcelona-Catalunya al volant d'un Renault Clio Rally4 del Team VRT.

Després de donar unes 90 voltes (més o menys 400 km), al traçat de Montmeló, Solsona transmetia que "sense cap dubte, ara mateix les sensacions són molt bones. Estic molt satisfet de la progressió que he tingut durant la densa jornada aquí a Barcelona. Els consells de Jordi Vila (Responsable del Team VRT) m'han ajudat molt, sobretot, en la manera d'afrontar el pilotatge del Clio. Durant les primeres tandes (10 voltes) acabava atabalat, en les últimes tot ha estat diferent, la sensació era que hagués seguit sense problema". "Cal destacar que en aquestes últimes tandes he aconseguit les voltes ràpides al Circuit amb un ritme de carrera bastant bo" va manifestar el pilot.

Quant al calendari competitiu, aquest donarà el tret de sortida després de l'estiu. Sobre aquest punt, Solsona ha comentat que "abans i fins i tot durant l'estiu intentarem quadrar les agendes per a poder fer altres tests en diferents circuits. Si tot surt com esperem, la intenció és seguir la segona part del calendari del Campionat d'Espanya de Resistència (GT-CER). O sigui, aniríem als circuits de València, Jerez i Barcelona".