Carregant...

Detall de notícia

  • Un jugador de l'ENFAF intenta desfer-se d'un rival de l'Sparta de Praga en la passada edició del Memorial. (Foto: Xavi Miró / FAF)
Per Redacció, 10/05/2023 A LES 09:47

El Memorial Francesc Vila tanca els 32 equips participants

Andorra la Vella.- El Memorial Francesc Vila, la competició de futbol formatiu internacional més important del Principat, ha confirmat els 32 equips que hi participaran. Així doncs, el pròxim 27 i 28 de maig, tant el Centre d'Entrenament de la FAF a la Borda Mateu així com el de la Massana, acolliran els partits en categoria benjamí i aleví masculí, així com els clubs participants en la femenina.

El format a les categories benjamina i alevina es basarà en una lligueta inicial que es disputarà el dissabte 27 de maig amb 3 grups de 4 equips que jugaran al Centre d'Entrenament de la FAF. Pel que fa a les fèmines, en aquest cas, la competició es disposarà en 2 grups de 4 per equips i els partits es disputaran en el CE La Massana.

El diumenge 28 serà el torn de les finals. Primer es disputaran els partits de consolació, mentre que la fase final de les 3 categories es jugarà a la Borda Mateu. En aquest cas, estaran classificats els dos primers classificats de cada grup així com els dos millors tercers per a les categories benjamina i alevina, mentre que en la femenina se saltarà directament a un encreuament de semifinals de primer contra segon de cada grup. Aquests partits, els de diumenge, així com el sorteig que serà el dia 11, a dos quarts de nou del vespre, es podrà veure en streaming tant pel canal de Twitch com pel de Youtube de la FAF.


Un cartell de luxe
Andorra s'omplirà de la base d'equips de primera línia europea com ara el València, la Reial Societat, l'Slavia de Praga, l'Athletic de Bilbao, l'Espanyol o el Toulouse. Enguany, el Levante UD i la SD Huesca són els equips s'estrenen el Memorial Francesc Vila. A més a més, el Real Madrid, absent des del 2019, torna amb un equip benjamí. També l'Athletic de Bilbao, que va participar-hi per últim cop amb un equip femení el 2018. Pel que fa als de casa, Andorra tindrà representació en totes tres categories