Carregant...

Detall de notícia

  • El logo dels Jocs Olímpics dels Petits Estats de Malta 2023. (Foto: COA)
Per Eduard Piera, 10/05/2023 A LES 10:34

La delegació andorrana dels JPE de Malta serà de 65 esportistes

Andorra la Vella.- Vicky Jiménez, Nàdia Tudó, els Germans Lomero, Pol Moya, Duna Viñals, les seleccions nacionals de rugbi, i així fins a 65 són els esportistes que integren la delegació andorrana que participarà el pròxim mes de juny als Jocs dels Petits Estats que enguany es disputen a Malta. Una de les delegacions més nombroses de la història i que compta amb el tenis, l'atletisme, la natació i el rugbi com a principals puntes de llança per aconseguir una col·lecta de medalles de les més importants.

L'esport individual amb més representació és la de l'atletisme que disposarà de 17 esportistes que competiran en l'àmbit individual. Un cop feta pública, el president de la Federació Andorrana, Josep Missé, ha piulat que "Una delegació que se'ns dubte ens donarà moltes alegries, on a poc a poc van guanyant pes les joves promeses. La nostra aposta per renovar l'atletisme es ferma, i convocatòries com aquesta ho demostren".

Nom per nom, els integrants de la delegació són:

Tenis: Victòria Jiménez Kasintseva, Damien Gelabert, Èric Cervós,

Tenis taula: Obed Asensio, Emili Asensio.

Judo: Lia Povedano, Marc Reig, Joel Rossell.

Atletisme:
Pol Moya, Nahuel Carabaña, Duna Viñals, Alba Viñals, Lerato Pagés, Miquel Vilchez, Pau Blasi, Ariadna Fenés, Aina Cinca, Cristina Martins, Carlota Malaga, Mikel De Sa, Guillem Arderiu, Xenia Mourelo, Eloi Vilella, Pol Herreros, Carles Gomez.

Natació:
Nadia Tudó, Tomàs Lomero, Bernat Lomero, Patrick Pelegrina, Kevin Teixeira, Biel Cuen.

Tir: Esteve Ruiz, Francisco Miguel Pamies.

Bàsquet 3x3: Oriol Fernández, Bruno Bartolomé, Sergi Marín, Daniel, Clàudia Brunet, Cristina Andrés, Júlia Marquez, Laura Laurent.

Rugbi a 7:
Adria Bonell, Adria Calvó, Aymar Ponsolle, Galdric Calvet, León Laguerre, Pau Gallardo, Marti Casals, Josep Arasanz, Nil Tomé, Samuel Franken, Storm Fachaux Davies, Thibault Trapé, Noelia Pauls, Celia Palumbo, Nadia Olm, Noa Sanchez, Mariona Barcons, Zoe Sanchez, Cristina Modesto, Lea Mora, Mireia Galiano, Carla Micas, Chiara Cerqueda i Ana Fonsubira.