Carregant...

Detall de notícia

  • El davanter de l'FC Andorra, Sinan Bakis. (Foto: FCA)
Per Eduard Piera, 12/05/2023 A LES 10:15

L'FC Andorra, a 45 minuts d'assegurar-se el gol

Andorra la Vella.- El gol és sempre el més car i el més buscat en el món del futbol. Això ho sap bé l'FC Andorra, que si d'una cosa ha anat mancat aquesta temporada ha estat precisament d'això, de gol. Quan falten tres jornades per acabar la temporada, només hi ha un jugador de l'equip que hagi superat els 10 gols, Sinan Bakis. Hàbilment, el club tricolor, davant la incertesa del seu rendiment, va establir que la renovació automàtica aniria en funció dels minuts jugats, prova del seu encaix en l'esquema d'Eder Sarabia. Doncs bé, ara, la renovació de l'artiller tricolor està a només 45 minuts de produir-se.

Això en garanteix la seva continuïtat el curs vinent? Evidentment no. Si arriben cants de sirena de la Primera Divisió, és molt probable que el futbolista acabi deixant el club. Cal recordar que ja en el mercat d'hivern, el Girona va trucar a la seva porta per si calia buscar un recanvi a l'avui intocable Taty Castellanos, i en les darreres setmanes, el Celta ha preguntat també per la seva situació. Malgrat que Jaume Nogués no en pugui garantir la continuïtat, sí que ha aconseguit assegurar un traspàs que permeti buscar un nou nou, valgui la redundància, que permeti a l'equip fer aquest salt de qualitat.


Davantera sense pólvora
L'atac tricolor no ha funcionat com s'esperava. Fora de Bakis, només hi ha un jugador que supera els 5 gols, que és el veteraníssim Carlos Martínez, amb 7. A més a més, el capità va marcar un hat-trick, per tant, la col·lecta de gols per partit encara és més baixa. La resta de davanters no han arribat ni a cinc gols. Albanis (4), Bundu (3), Valera (2) i Jacobo (1), junts han fet menys gols que Bakis. Sens dubte, un dels reptes del proper mercat d'estiu serà trobar jugadors que puguin elevar aquestes xifres per poder fer un pas més en la progressió de l'equip.