Carregant...

Detall de notícia

  • Natxo Lezkano durant la roda de premsa celebrada al Poliesportiu. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 12/05/2023 A LES 11:56

El MoraBanc afronta el darrer pas cap a l'ACB

Andorra la Vella.- El MoraBanc Andorra té, demà, la primera pilota de partit per tornar a l'ACB. Els de Natxo Lezkano s'enfronta, a partir de tres quarts de set de la tarda contra l'Ourense, un equip que transita en zona de ningú, amb la permanència assegurada i sense cap opció d'entrar en play-off. "No saps mai que és millor en aquests casos; el fet de jugar sense pressió fa que no tinguin por a fallar, però també els pot restar tensió competitiva. No sabem quin rival ens trobarem, però nosaltres ens estem preparant per enfrontar-nos a la millor versió de l'Ourense" ha dit Lezkano en la roda de premsa prèvia al matx celebrada avui.

Sobre els nervis abans del partit decisiu, el tècnic basc ha explicat que "ho hem viscut com una setmana normal. És evident que s'hi pensa, però a l'hora de preparar el partit ho hem fet com en qualsevol altra jornada". Lezkano ha advocat per "saber conviure amb la pressió" tot i que ha afirmat que "estem acostumats a l'obligació de guanyar; tota la temporada ha estat així". A més a més, ha recordat que "més enllà de tot el que envolta el matx, nosaltres el que hem de fer és jugar i guanyar un partit de bàsquet".

El tècnic ha celebrat que ja faci dies que no quedin entrades i ha afirmat que "tenim una afició espectacular". "No serà pas més pressió jugar amb la pista plena, perquè, fins i tot, en caps de setmana o jornades complicades, sempre hem tingut molt bones entrades" ha afegit. No obstant això, Lezkano sí que ha reconegut que "en els moments difícils, que durant el partit n'hi haurà, comptar amb l'alè de l'afició animant-nos és un plus, un valor afegit". En aquest punt, l'entrenador ha recordat que "en el darrer partit, vam estar molta estona encallats en 58 punts; en aquests moments l'afició és molt important". Finalment, el preparador ha confirmat les baixes d'Alexis Bartolomé i Chris Czerapowicz.