Carregant...

Detall de notícia

  • Montse Sànchez fent una xerrada als seus jugadors. (Foto: FCA)
Per Redacció, 12/05/2023 A LES 17:32

La tercera fase de LaLiga Genuine, aquest cap de setmana

Andorra la Vella.- L'FC Andorra Genuine ja està viatjant cap a Burgos per afrontar la tercera jornada de LaLiga Genuine. En aquest tercer viatge, entre dissabte i diumenge el FC Andorra s'enfrontarà a l'Ibiza, el Real Valladolid i l'Osasuna a la Ciudad Deportiva de Castañares. Avui, l'equip assistirà a l'acte de presentació que tindrà lloc a El Plantío i al duel de LaLiga SmartBank entre el Burgos i el Leganés.

L'entrenadora, Montse Sànchez, ha explicat que "d'ençà que vam tornar de Bilbao hem treballat molt les parets i l'amplitud en atac i esperem que aquests conceptes en surtin el més bé possible". La tècnica ha afegit que "jo només he de mirar a la cara els meus jugadors: gaudeixen molt i són molt feliços. Per a ells això és un gran luxe i, poder-ho compartir amb ells, per mi encara ho és més".

Finalment, el jugador Àlex Francès ha dit que "estem molt contents de poder anar a Burgos, amb l'equip molt il·lusionat i moltes ganes de jugar. Aquestes setmanes hem estat treballant no caure en fora de joc per intentar marcar més gols i la paret". El debut dels tricolor serà demà al punt del migdia, contra l'Ibiza. El segon partit també serà dissabte, a les set de la tarda, contra el Valladolid; la jornada es tancarà el diumenge a les deu del matí, contra Osasuna.