Carregant...

Detall de notícia

  • Els jugadors de la UE Sant Julià, capcots, després d'encaixar un gol en la darrera jornada. (Foto: Xavi Miró / FAF)
Per Eduard Piera, 17/05/2023 A LES 11:04

UE Sant Julià, final de trajecte?

Andorra la Vella.- La UE Sant Julià podria estar vivint els darrers dies de la seva història. Els lauredians, que són un dels clubs històrics del futbol andorrà està travessant per l'època més negra de la seva història, i no és només pel descens esportiu que van consumar en la darrera jornada després de caure derrotats amb contundència contra l'FC Santa Coloma.

Després d'una temporada marcada pels impagaments, les denúncies i els problemes extraesportius, quan falta una jornada per acabar el curs, els jugadors i l'entrenador han pres la decisió de no presentar-se a jugar la darrera jornada, fet que en ser la tercera incompareixença en aquesta lliga, comportaria l'expulsió del club de la competició. Així ho va confirmar l'entrenador, Pablo Huerga, a León Notícias on va reconèixer que l'única mesura que evitaria aquesta no presentació seria que el club els pagués els tres mesos que els deu.

El possible desenllaç no pot sorprendre pas ningú. El passat mes de setembre, el defensa Jorge Santos, sense arribar a debutar en el club ja va fer públiques les mancances que tenia la institució. A més a més, ANA Esports ja al mes d'octubre, va destapar els reiterats impagaments del club i la pèrdua de diversos jugadors, com el que havia de ser la seva estrella, Christian Bekamenga. El següent capítol va ser la dimissió del tècnic, Albert Gómez, l'endemà de Tots Sants i va continuar amb les dues incompareixences en Lliga. Aquest diumenge es pot produir l'escac i mat de la formació que presideix Manuel Leitao.