Carregant...

Detall de notícia

  • Fotomuntatge de Sinan Bakis amb la samarreta del Saragossa. (Foto: @aalexinho_)
Per Eduard Piera, 17/05/2023 A LES 16:22

Hi ha cas Sinan Bakis

Andorra la Vella.- Sinan Bakis, una de les solucions esportives de l'FC Andorra durant la temporada, es pot acabar convertint en un autèntic maldecap en els despatxos, en el darrer mes de la temporada. Segons publiquen tant mitjans d'àmbit nacional com locals, el turc ho tindria pràcticament fet amb el Saragossa per a la temporada vinent; el futbolista perquè estaria interessat que no es renovés el seu contracte que venç el pròxim 30 de juny, però amb matisos.

Cal recordar que el tercer màxim golejador de segona divisió està a només 45 minuts de renovar amb l'equip tricolor. No obstant això, el passat cap de setmana no va jugar per unes suposades molèsties al genoll. Des de principi de setmana, el jugador s'ha entrenat en solitari, fet que fa pensar que, aquest cap de setmana també quedi fora de la convocatòria.

Bakis és una de les opcions més sòlides del club tricolor per aconseguir un traspàs. Altres dels jugadors que s'han revalorat aquesta temporada, com són els casos d'Adrià Altimira o Marc Aguado, sortiran del club sense deixar un euro a caixa; el primer a acabar el seu contracte i el segon en vèncer la cessió, precisament, amb el Real Zaragoza. Sens dubte, venen dies moguts per al director esportiu, Jaume Nogués.