Carregant...

Detall de notícia

  • L'entrenador del MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 18/05/2023 A LES 10:18

Un MoraBanc en quadre tanca la temporada a Sant Sebastià

Andorra la Vella.- El MoraBanc Andorra, ja campió, tancarà la temporada demà al vespre a Sant Sebastià, enfrontant-se contra el Guipuzkoa, que ja és equip de play-off. Els tricolor arriben al darrer partit del curs en quadre. A les baixes de Chris Czerapowicz i Alexis Bartolomé, cal sumar-hi la de Rafa Luz, que es va lesionar en el segon minut de joc del darrer encontre, i el dubte de Mihajlo Andric, que fins a darrera hora no se sabrà si estarà disponible. "Hem arribat a final de temporada tocats. Amb molts jugadors com Rafa, Chris o Micah que han fet un esforç per poder estar disponibles durant molts trams importants" reconeixia avui, Natxo Lezkano en la roda de premsa celebrada abans de viatjar cap al País Basc.

L'entrenador ha comentat també que "només hem entrenat un dia i no és la millor manera de preparar un partit" però afegia que "després de tot l'any, els jugadors es mereixien poder celebrar el títol i tenir uns dies de descans tant físic com psicològic". En aquest sentit, ha remarcat que "farem tres entrenaments abans del partit i que ningú dubti que quan sortirem a la pista ho farem a competir". Encara els queda un repte als tricolor, que és igualar el balanç de 30-4, que només han aconseguit dos equips en tota la història de la LEB Or, el Betis i el Múrcia. "Evidentment que assolir aquestes fites sempre fan il·lusió" deia el preparador basc.

Pel que fa al rival, Lezkano ha destacat que "són l'equip amb més qualitat individual, juntament amb el Força Lleida" i ha posat especial èmfasi en recordar que tenen el màxim anotador de la categoria, Justin Jaworski. "Tenen una proposta de bàsquet diferent i que a mi m'agrada molt" deia l'entrenador. Sobre el partit, tot i admetent que cap dels dos equips es juga res "ells encara tenen el play-off per davant, i és possible que no vulguin relaxar-se". Precisament, sobre qui els pot acompanyar a la Lliga ACB, Lezkano ha estat prudent i ha dit que "tot està molt obert". Ha afegit que "el factor camp és important i de moment el tenen guanyat Palència i Corunya, però en la final a 4, que és a només un partit, pot passar absolutament de tot. No es poden fer prediccions". Lezkano ha evitat parlar de qualsevol tema que fes referència a la temporada vinent.