Carregant...

Detall de notícia

  • La rebuda de l'FC Pas de la Casa per part de la cònsol major d'Encamp, Laura Mas, i el conseller d'Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez. (Foto: Comú d'Encamp)
Per Redacció, 18/05/2023 A LES 14:34

Encamp rep l’FC Pas de la Casa, nou campió de la Lliga Unida

Encamp.- El comú d'Encamp ha rebut a la presidenta de l'entitat, María Antonia Serra, l'equip tècnic i jugadors del Futbol Club Pas de la Casa i els ha felicitat pel nou títol com a Campions de la Lliga Unida que van aconseguir el passat 7 de maig.

La cònsol major, Laura Mas, i el conseller d'Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, han fet valdre el recorregut de l'equip, han assegurat que és tot un "orgull" que clubs de la parròquia obtinguin grans fites gràcies al seu "esforç i dedicació" i han remarcat també la tasca feta amb l'esport de base, durant tota la temporada, amb quatre nous equips. Durant l'acte també s'ha tingut un emotiu record per la recent pèrdua de l'esposa del soci fundador del club, Elisabete Santos.

Des del club s'ha fet entrega al comú d'una samarreta de l'FC Pas de la Casa amb motiu d'agraïment pel suport mostrat i com a record del títol assolit i en paraules de Fabio Serra, representant dels jugadors, va agrair "el suport del comú d'Encamp a l'esport i en particular a l'equip".