Carregant...

Detall de notícia

  • Gonçalves celebra el primer dels gols que va marcar. (Foto: Xavi Miró / FAF)
Per Redacció, 19/05/2023 A LES 09:44

La seleció nacional goleja a Gibraltar (8-0)

Andorra la Vella.- La selecció nacional de futbol sala va passar per sobre de Gibraltar (8-0), ahir,  en el primer dels dos amistosos que els combinats jugaran al Poliesportiu dels Serradells aquesta setmana. Els de Talín Puyalto van ser molt superiors en tot moment i ben aviat van encarrilar el matx. Als 10 minuts de joc els tricolor ja guanyaven per 3-0.

Arnau Rodríguez al minut 3, Cristian Gonçalves al 7 i Omar Avila als 9 de joc, van deixar el xoc vist per sentència. El festival golejador dels de Puyalto no va acabar pas aquí, en el primer temps. Als 11 minuts, Pol Vilalata en va marcar dos en seixanta segons, deixant el partit ja 5-0. Resultat amb el que es va arribar al descans. 

En l'arrencada del segon acte, Oriol Rodríguez i de nou Gonçalves, van situar el 7-0. I ja, quan només faltaven dos minuts per completar el partit, Roger va rubricar la golejada amb el 8-0 definitiu. Resultat espectacular pels de Puyalto, que avui viuran el segon round contra Gibraltar, a les 8 de la tarda, als Serradells.