Carregant...

Detall de notícia

  • Els jugadors de golf de la FGA. (Foto: Federació de Golf)
Per Redacció, 21/05/2023 A LES 20:46

La Federació de Golf d'Andorra envia amb èxit tres jugadors al Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví i Infantil

Javier Tomé ha aconseguit una meritòria tretzena posició en la competició

Andorra la Vella.- La Federació de Golf d'Andorra s'enorgulleix d'informar que tres dels seus joves talents han estat enviats amb gran èxit al Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví i Infantil, celebrat aquest cap de setmana al camp de golf Infinitum de Salou.

 

Els jugadors de golf de la FGA van competir amb determinació i habilitat, deixant una marca significativa en la competició i demostrant el seu nivell excepcional. En l'àmbit benjamí, Rodrigo Tomé ha destacat com el millor jugador de la seva categoria, donant un rendiment impressionant al llarg del torneig. La seva dedicació i talent han estat recompensats amb una actuació destacada, demostrant que és el millor jugador benjamí del campionat.

 

Javier Tomé, (Aleví) un altre talentós golfista d'Andorra, ha aconseguit una meritòria tretzena posició en la competició. La seva actuació exemplar i l'esforç constant li han permès lluir-se en aquest prestigiós esdeveniment esportiu.

 

A més, Biel Puigdemasa, (infantil) un altre golfista prometedor de la Federació de Golf d'Andorra, ha aconseguit una excel·lent cinquena posició en la seva categoria, mostrant una gran habilitat i un rendiment impressionant durant tot el torneig tot i ser infantil de primer any.

 

El Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví i Infantil és un esdeveniment clau per al desenvolupament i la promoció del golf juvenil a la regió. La participació i els èxits dels nostres jugadors d'Andorra en aquest campionat subratllen el compromís i l'esforç continuat de la Federació de Golf d'Andorra per fomentar el talent i l'excel·lència esportiva en el país.

 

La Federació de Golf d'Andorra felicita sincerament i entusiàsticament Rodrigo Tomé, Javier Tomé i Biel Puigdemasa per les seves destacades actuacions en el Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví i Infantil. Els seus èxits són un testimoni de la seva dedicació, talent i la seva passió pel golf.

 

Aquests tres joves jugadors tenen moltes opcions de participar en el campionat d'Espanya que es disputa a Cadis aquest mes de juny.