Carregant...

Detall de notícia

  • Nogués, al Comunal, abans que l'equip comenci l'entrenament. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 24/05/2023 A LES 12:13

Sinan Bakis té un peu i mig fora d'Andorra

Andorra la Vella.- El serial Sinan Bakis va pel camí de sumar un episodi més. El futbolista tampoc estarà a disposició d'Eder Sarabia pel darrer partit de la temporada que jugarà l'equip contra el Villarreal B dissabte, al Nacional. Ho ha confirmat el director esportiu de l'FC Andorra, Jaume Nogués, que ha explicat que "Bakis té unes molèsties al genoll, que arrossega de fa setmanes. Probablement, si ens estiguéssim jugant alguna cosa podria forçar, però en la situació de temporada que estem, hem optat perquè no jugui". A més a més, ha afegit que "encara que jugués, no renovaria automàticament, atès que li falta tenir presència en dos partits jugant 45 minuts".

Sobre l'estat de la renovació, Nogués ha indicat que "ells tenen la nostra proposta sobre la taula i, de moment, no l'han rebutjat". A més a més, el màxim dirigent esportiu de l'entitat s'ha mostrat optimista amb la continuïtat del jugador, tot i que ha admès que "la bona temporada que ha fet segur que haurà cridat l'atenció i evidentment, tothom vol jugar a primera divisió". En una situació similar es troba Adrià Altimira, del que ha comentat que "estem treballant en la seva renovació".

En el capítol de baixes, el director esportiu ha donat pràcticament per perdut a Marc Aguado, qui el Saragossa ja els ha comunicat que compta amb ell per a la temporada vinent. Però no Germán Valera que podria tenir opcions d'encadenar una nova cessió. Pel que fa a la porteria, Nogués ha confirmat la continuïtat de Vidal i Lizoain, ambdós amb contracte en vigor, i ha apuntat a la renovació de Nico Ratti. Finalment, en l'àmbit global, s'espera que sigui un mercat intens amb un mínim de 8 entrades, que podrien ser més en funció de com es desenvolupin els pròxims mesos.