Carregant...

Detall de notícia

  • Otger Canals i Dimitry Cheryshev es donen la mà durant la roda de premsa de presentació de la final de Copa. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 25/05/2023 A LES 13:57

Màxim respecte abans de la final Copa Constitució

Escaldes-Engordany.- L'Estadi Nacional serà, diumenge, l'escenari d'una de les finals de la Copa Constitució amb més igualtat del darrer lustre. Inter Escaldes i FC Santa Coloma, segon i tercer classificat de la Lliga Multissegur i ambdós amb bitllet ja per la Conference League, s'enfrontaran per dirimir qui s'emporta el torneig del KO i es jugarà la Supercopa contra l'Atlètic Escaldes. Avui, a la seu de la Federació Andorrana de Futbol, els dos entrenadors, Otger Canals i Dimitry Cheryshev, han comparegut en roda de premsa.

Ambdós tècnics han coincidit que és una final sense favorits. Canals ha afirmat que "l'FC Santa Coloma ha estat el rival que millor partits ha fet contra nosaltres en lliga. A més a més, tenen una manera de fer que si tu puges el llistó, ells sempre són capaços d'igualar-lo". D'altra banda, el tècnic interista ha destacat el potencial ofensiu dels colomencs, centrant-lo en les figures de Toribio i Eloy Gila.

Per la seva part Cheryshev ha posat en relleu que l'Inter "és un equip molt fort físicament i que sempre té les idees molt clares sobre què fer en cada moment de partit". A més a més, el tècnic colomenc ha afegit que "hem d'estar molt atents perquè a pilota aturada són molt forts. Prepararem alguna sorpresa per igualar-los".

Sobre la pressió, l'entrenador de l'Inter ha defugit de tenir-ne cap d'afegida i ha comentat que "hem sigut tres anys seguits campions de lliga i la nostra obligació és estar fins al final lluitant per tots els títols; i això ho hem fet i ja tenim plaça europea assegurada. Però evidentment sempre sortim i volem guanyar". En la mateixa línia s'ha manifestat el preparador rus que ha afegit que "quan els jugadors saltin al camp, no pensaran en altra cosa que emportar-se la Copa, perquè al final, els títols és el que queda i marquen la història".