Carregant...

Detall de notícia

  • El tècnic de l'FC Andorra, Eder Sarabia, abans de començar la roda de premsa. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 26/05/2023 A LES 17:10

Una temporada d'excel·lent

Andorra la Vella.- La temporada de l'FC Andorra és d'excel·lent, almenys per al seu entrenador, Eder Sarabia, que ha afirmat avui, en la roda de premsa prèvia a la darrera jornada de la Liga Smartbank que "només ens ha faltat entrar al play-off per tenir una temporada de matrícula d'honor. Però sí que l'hem fet d'excel·lent perquè hem assolit tots els objectius que ens havíem marcat de manera folgada". No obstant això, Sarabia ha apuntat que "volem guanyar al Villarreal B per poder intentar l'assalt a la setena posició que seria una cirereta perfecta per al pastís".

A més a més, entre la pedrera grogueta i els tricolor hi ha comptes pendents, i així mateix ho reconeixia el preparador basc. "Ens han guanyat els tres darrers partits que hem jugat i els jugadors tenen ganes de revenja" admetia. A més a més, ha destacat que "malgrat que puguin tenir baixes són jugadors joves amb molt de talent i hem de tenir el màxim rigor per poder treure un resultat positiu". Malgrat que el partit serà emotiu per a molts jugadors que deixaran el club, Sarabia ha deixat clar que "demà no pensarem en altra cosa que treure el millor onze per guanyar el partit; ja hi haurà temps després per comiats i homenatges". Així doncs, l'equip només tindrà les baixes dels lesionats Martí Vilà, Iván Gil i Sinan Bakis, baixa que ja va avançar el director esportiu, Jaume Nogués, a mitja setmana.

Quant als rumors que apunten que diversos jugadors de l'equip deixaran l'entitat a partir del 30 de juny, l'entrenador ha destacat que "això és una prova que demostra que hem fet bé les coses i que els jugadors han explotat". Tampoc s'ha mostrat excessivament preocupat per les baixes que es puguin produir, com és el cas dels dos 9 de l'equip, Sinan Bakis i Carlos Martínez, i ha comentat que "qualsevol davanter que jugui amb nosaltres marcarà gols, perquè som un equip que generem molt. No estic excessivament preocupat pels noms, perquè aquest curs s'ha vist que no hi ha jugadors que garanteixin 20 gols. Cal encertar amb el fitxatge".