|
04:45 H
Tere Morató xuta per batre a la portera d'Aràbia Saudita. (Foto: FAF)

Tere Morató liquida Aràbia Saudita

Andorra la Vella.- La selecció nacional femenina ha tancat la dobleta d'amistosos contra la selecció d'Aràbia Saudita amb una doble victòria. Després d'imposar-se fa tres dies per 3-1, avui, sobre el verd del Municipal de Palamós, les de José Martín han tornat a imposar-se sobre les asiàtiques per un contundent 3-0, demostrant d'aquesta manera que arriben en plena forma a l'obertura de la Nations League femenina que arrencarà al setembre.

El partit ha estat més complicat del que ha semblat pel marcador final. Com a mínim, pel que fa a les ocasions clares de gol, on les tricolor, avui han estat molt efectives. El primer gol del partit no ha arribat fins al minut 20 de joc, quan la totcampista Tere Morató ha aconseguit batre, per primer cop, la porteria aràbiga. Aquest ha estat l'únic gol que s'ha vist en els primers 45 minuts de joc. Andorra, malgrat tenir la pilota durant gran part del temps, no ha tingut la profunditat que sí que va tenir fa tres dies; per contra, ha gaudit d'una efectivitat molt més gran.

En el segon acte, l'efectivitat a la porteria rival s'ha mantingut. Primer ha estat Marina Fernàndez qui, de lliure directe, ha fet pujar el 2-0 al marcador. El ritme de joc ha baixat fruit de la calor que feia a Palamós, fet que ha obligat que als vint minuts de joc hi hagués una pausa per hidratació. Ja en el temps afegit, Morató, traient-se l'espina de les ocasions fallades en el primer partit, ha sentenciat amb el 3-0 definitiu. Tercera victòria consecutiva per les José Martín, tot pendents de les proves per conèixer l'abast de la lesió d'Ariana Gonçalves. Ella, Neus Rosas i Cristina van deixar la convocatòria i en el seu lloc van entrar Uma de Véliz i Júlia Domingo.