Detall de notícia

• Anna Berenguer llença des de més enllà de 6.75. (Foto: FIBA / Dani Catalán)
Per Redacció, 24/07/2023 A LES 11:05

El segon quart condemna Andorra en la final de l'Europeu

Andorra la Vella.- La selecció nacional femenina sub16 es va haver de conformar amb la plata en l'Europeu C de la categoria que es va disputar ahir, al Poliesportiu. Les de Rodríguez Vico van caure contra l'Azerbaidjan (45-57). La pèrdua de la final es va començar a gestar en el segon quart. Després que en el primer les andorranes van aconseguir avantatge (17-16), en el període següent les jugadores de l'Europa de l'Est van capgirar el partit i van anar al descans 23-34. Les locals ho van tornar a intentar en el tercer parcial, on van retallar dos punts, però al final, l'Azerbaidjan va sentenciar el matx. Les visitants van saber frenar molt bé a Andrea Cobo, a la que van deixar amb 12 punts (i 14 rebots), mentre que l'MVP va recaure en Shilan Akbingol que va tenir una valoració de +31, gràcies a 15 punts i 25 rebots. Sigui com sigui, plata i campionat per emmarcar de les joves jugadores de Rodríguez Vico que van guanyar a les semifinals a la gran favorita.