Carregant...

Detall de notícia

  • Carola Vila arribant a la línia de meta en una de les voltes del circuit. (Foto: Manzoni / Nordic Focus)
Per Redacció, 07/08/2023 A LES 10:52

Doble podi de Gina del Rio en el Blink Festival

Andorra la Vella.- Balanç positiu de les esquiadores andorranes que durant els darrers dies han participat en el Blink Festival, a Noruega. Gina del Rio va assolir dos podis en categoria júnior, mentre que Carola Vila es va situar entre les trenta millors en les dues disciplines en les quals va participar.

Vila va disputar la pujada en skating al Lysebotn, una ascensió de 7,5 km en la que va finalitzar en 20a. El seu tècnic, Xabier del Val va explicar que "va fer una sortida molt bona" i va afegir que va tenir "una segona part de carrera més difícil". Vila i del Rio van ser també a la sortida de la cursa de llarga distància en clàssic: 50 km per a les sèniors (Vila) i 25 km per a les júniors (del Rio). En sèniors, Vila va ser 25a, després d'una carrera llarga de quatre voltes a un circuit de 12,5 km, mentre que del Rio va fer segona.

Finalment, el concurs de les tricolors va tancar amb la prova esprint júnior, on del Rio va tornar a ser segona. "Molt bona carrera i un resultat molt satisfactori per la presència de totes les participants del campus internacional, amb esportistes de Noruega, Itàlia, Alemanya, Estats Units., entre altres" va assegurar del Val.