Carregant...

Detall de notícia

  • Cartell de l'esdeveniment esportiu. (Foto: )
Per Redacció, 15/08/2023 A LES 19:09

L'expectació creix a Ordino a pocs dies del Trofeu Handball School

Els equips participants aprofiten l'oportunitat per realitzar una estada esportiva al Principat d'Andorra en col·laboració amb Stadesport

Ordino.- L'expectació creix a mesura que s'apropa l'emocionant Trofeu Handball School al Pavelló Germans Riba d'Ordino el dissabte 19 d'agost a les 16:00 hores. L'esdeveniment no només promet un espectacle esportiu excepcional, sinó també una experiència enriquidora per als equips participants, que aprofiten l'oportunitat per realitzar una estada esportiva al Principat d'Andorra en col·laboració amb Stadesport, una empresa líder en la gestió d'estades esportives.

El Trofeu Handball School no es tracta només de competició, sinó també per preparar l'inici de la competició regular. Els equips femenins Handbol Thuir i Handbol Tournefeuille de les lligues franceses Nationale1 i Nationale2 respectivament, estan aprofitant aquesta ocasió única per submergir-se en una experiència esportiva integral. Gràcies a la col·laboració amb Stadesport, especialista en l'organització d'estades espor%ves al Principat d'Andorra, els equips han tingut l'oportunitat de beneficiar-se de fer entrenaments amb alçada i una bona temperatura per realitzar esport amb instal·lacions de primer nivell i un entorn que fomenta la concentració i el desenvolupament esportiu.

L'estada espor%va amb Stadesport ofereix als equips la possibilitat de combinar la preparació pel Trofeu Handball School amb l'exploració de les belleses naturals i la cultura única d'Andorra. Aquesta col·laboració destaca el compromís dels equips en la seva recerca de l'excel·lència, alhora que els permet gaudir de tot el que el Principat d'Andorra té per oferir.

Els aficionats a l'handbol i els entusiastes de l'esport estan convidats a assistir i presenciar l'acció en viu mentre aquests equips femenins competeixen en un enfrontament èpic.

Trofeu Handball School


El Trofeu Handball School és un torneig d'handbol que no només disputa la competició esportiva, sinó també el companyerisme i el creixement en l'àmbit esportiu. Aquest esdeveniment busca unir equips de diferents lligues en una experiència enriquidora.

Stadesport és una empresa especialitzada en la gestió d'estades esportives al Principat d'Andorra. Amb un enfocament en proporcionar als equips esportius un entorn propici pel creixement i la preparació, Stadesport ofereix serveis integrals que combinen entrenament de gran qualitat amb una experiència enriquidora fora de la pista.