Carregant...

Detall de notícia

  • La directora tècnica de la FAG, Clàudia López, i el director de la Banca Institucional d'Andbank, Josep M. Cabanes, durant la presentació de Berta Miquel. (Foto: M. R.)
  • La directora tècnica de la FAG, Clàudia López, durant la presentació de Berta Miquel. (Foto: M. R.)
  • El director de la Banca Institucional d'Andbank, Josep M. Cabanes, i la presidenta de la FAG, Eva Rodríguez, durant la presentació de Berta Miquel. (Foto: M. R.)
  • La directora tècnica de la FAG, Clàudia López, i el director de la Banca Institucional d'Andbank, Josep M. Cabanes, durant la presentació de Berta Miquel. (Foto: M. R.)
  • La directora tècnica de la FAG, Clàudia López, el director de la Banca Institucional d'Andbank, Josep M. Cabanes, la presidenta de la FAG,  Eva Rodríguez i la gimnasta Eva Miquel durant la presentació del Mundial de València. (Foto: M. R.)
Per M. R. , 17/08/2023 A LES 17:48

La gimnasta Berta Miquel encara amb il·lusió el Mundial de València

L'esportista ha destacat el treball intensiu i constant que duu a terme des de fa un any

Escaldes-Engordany.- Berta Miquel, gimnasta de la Federació Andorrana de Gimnàstica Rítmica (FAG) serà qui representarà Andorra en els mundials de València en la categoria sènior, que tindran lloc del 23 al 27 d'agost. Així s'ha anunciat aquest dijous en el marc de la presentació oficial de l'equip, que ha tingut lloc a la seu d'Andbank amb la presència de la directora tècnica de la FAG, Clàudia López, el director de la Banca Institucional d'Andbank, Josep M. Cabanes, la presidenta de la FAG, Eva Rodríguez i la mateixa esportista.

Miquel -qui ha deixat molt clar que espera continuar competint al costat de la FAG durant molts anys i, fins i tot, representar Andorra als Jocs dels Petits Estats del 2025- ha destacat el treball intensiu i constant que duu a terme des de fa un any amb l'ajuda del cos tècnic i el suport de dues jutges internacionals per encarar amb el màxim de preparació possible aquesta competició. "Els jutges busquen la perfecció i, si no la tens, et perjudiquen al mínim detall" ha assenyalat la jove gimnasta, que actualment es troba estudiant batxillerat. "Hem estat treballant durant moltes hores aquest estiu i hem revisat molts cops els exercicis" ha afegit.

Per altra banda, López, qui ha reconegut que els moments previs a la competició s'estan vivint amb "nervis" però també amb "molta il·lusió", ha assenyalat que Miquel porta molt ben preparats els quatre exercicis que haurà de desenvolupar a València. "En principi no hem de patir en aquest aspecte i esperem millorar els resultats de l'any passat, però es fa difícil saber prèviament el nivell dels altres països" ha puntualitzat l'entrenadora.

Rodríguez, des del punt de vista de la presidència de la federació, ha volgut posar en relleu els bons resultats de l'equip durant aquesta temporada, tant a l'europeu de Bakú (Azerbaidjan) com al Mundial júnior de Romania. "Andorra no havia aconseguit mai aquests resultats. Per un petit país és molt difícil tenir sis gimnastes d'alt nivell" ha celebrat la presidenta de la FAG.