Carregant...

Detall de notícia

  • Laura Pellicer es prepara per superar una porta després del salt d'aigua. (Foto: Norbert Aguilera)
Per Eduard Piera, 29/08/2023 A LES 11:59

Laura Pellicer encara el tram final de temporada amb la motivació al màxim

Andorra la Vella.- El tram final de la temporada mundial de piragüisme s'enceta, aquest cap de setmana, al Parc del Segre de la Seu d'Urgell. La prova de la Copa del Món alt urgellenca, els Mundials de Londres i les finals de la Copa del Món al futur canal olímpic de París, s'encadenen per decidir quines seran les places per als Jocs Olímpics del 2024.

La palista andorrana Laura Pellicer afronta aquest tram final de temporada "plenament motivada". "Després de l'aturada que hem tingut en els mesos d'estiu, hem pogut desconnectar i preparar bé les competicions que venen" ha dit. En aquest sentit, la primera punta de llança serà la prova al Parc del Segre que Pellicer es coneix a la perfecció. "És una prova molt important per mi, perquè, al cap i a la fi, és córrer a casa i sempre hi ha una motivació especial per fer un bon resultat" ha afegit en acabar un dels entrenaments previs a la competició.

Pel que fa al tram final de temporada, la palista ha explicat que "un cop acabi la Seu, centrarem el focus en el Mundial de Londres, perquè allí és on hi haurà més bitllets en joc per aconseguir una plaça olímpica per a París 2024". En aquest sentit, Pellicer, que aquesta temporada la viu diferent gràcies al canvi d'entrenador i a l'operació de la vista, ha remarcat que "estic aprenent un altre cop a competir, i ara ho faig veient molt bé les portes i les traçades. Estic segura de fer un bon final de temporada".