Carregant...

Detall de notícia

  • Les jugadores del Barça femení de bàsquet, amb els infants i monitors del jovent d'Encamp, la cònsol major, Laura Mas, i els consellers Nino Marot i Xavier Fernàndez. (Foto: E. P.)
  • El conseller Nino Marot, la cònsol major Laura Mas, la capitana del Barça CBS, Carolina Guerrero i el conseller Xavier Fernàndez. (Foto: E. P.)
  • Les jugadores del Barça responent a les preguntes dels infants encampadans. (Foto: E. P.)
  • Els infants i joves d'Encamp, escoltant la xerrada de les jugadores del Barça. (Foto: E. P.)
  • Les jugadores del Barça i els infants presents, fent un exercici de llançament a cistella. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera / Mireia Reynal, 29/08/2023 A LES 18:36

El Barça CBS arrenca la pretemporada a Encamp

Encamp.- El Barça CBS de bàsquet femení ha començat la seva estada a Encamp. Les jugadores van arribar ahir a la parròquia encampadana i avui mateix han començat els entrenaments al Complex Esportiu Sociocultural. Com és habitual en aquests casos, des del comú s'ha fet una recepció a l'equip. Així doncs la cònsol major, Laura Mas, i els consellers Xavier Fernàndez i Nino Marot, han acudit a la tercera planta, on les jugadores realitzaven l'entrenament de la tarda.

La capitana de les blaugrana, Carolina Guerrero, ha fet entrega d'un obsequi a Mas; el comú ha correspost a totes les jugadores i el cos tècnic amb una bossa de marxandatge d'Encamp i del Pas de la Casa. A la pista també hi havia un nombrós grup de nens i nenes, amb els seus monitors, del servei de joventut encampadà, que es disposaven a fer exercicis d'entrenament amb les basquetbolistes. Abans però, hi ha hagut una divertida ronda de preguntes dels infants a les jugadores.

El conseller d'esports, Xavier Fernàndez, ha explicat que "no hem tancat encara les estades per la temporada vinent, perquè això es decideix a darrera hora, en funció dels equips, els entrenadors i les competicions internacionals, però no hi ha d'haver cap impediment perquè el Barça torni a Encamp". A més a més, Fernàndez ha recordat que "dijous tenim el Trofeu Vila d'Encamp femení, on el Barça i el Cadí la Seu s'enfrontaran i estic segur que el públic respondrà una vegada més i omplirem el pavelló".


Una temporada difícil
En l'àmbit estrictament esporti, el Barça CBS té un any complicat atès que ha canviat gairebé tota la plantilla. "Tenim un gran nombre de jugadores noves respecte l'any passat, i aquests dies a Encamp ens aniran molt bé per tal de fer grup" ha dit l'entrenador, Isaac Fernàndez. Respecte el curs, el tècnic blaugrana ha reconegut que "les segones temporades, després d'un ascens, sempre són les més difícils" però s'ha mostrat convençut de poder tirar endavant el curs i no ha donat encara la plantilla per tancada. L'any passat, les blaugrana van ratllar molt per sobre del que s'esperava i Fernàndez ha dit que "tenim la il·lusió que tornar a venir a Encamp ens torni a donar una temporada com la que vam viure en la 22/23".