Carregant...

Detall de notícia

  • Mònica Dòria encara una porta en les finals de l'any passat al Parc del Segre. (Foto: Diana Martín Gamisans)
Per Eduard Piera, 30/08/2023 A LES 10:20

Dòria té el podi entre cella i cella a la Seu

Andorra la Vella.- Mònica Dòria encara el tram final de la temporada amb dos objectius molt clars a l'horitzó: assegurar la plaça olímpica i fer un podi en la prova de la Copa del Món de la Seu d'Urgell. Cronològicament, el primer dels reptes que es trobarà serà la cita alt urgellenca, que comença aquest dijous. "Sí, m'agradaria molt tornar a fer un podi aquí, a casa, com vaig fer l'any passat" explicava la palista que, no obstant això, reconeixia que "no serà gens fàcil perquè hi ha molt nivell, però competim en un canal que em conec molt bé i la motivació serà màxima".

Aquest és el primer estiu que Dòria té una aturada de gairebé dos mesos de la competició. En aquest sentit, els anys anteriors no havia tingut aquesta aturada ja que durant els mesos de ple estiu feia les competicions sub23. "És el primer cop que tinc tants mesos d'aturada en mig de la temporada, però considero que m'ha anat molt bé per poder preparar les competicions que venen, que són molt importants" ha afirmat la palista que ha afegit, sense dubtar-ho, que "el gran objectiu el tenim a Londres, en intentar aconseguir la plaça olímpica per a París 2024". Cal tenir en compte que els Mundials d'enguany es disputaran a final de setembre a la capital del Regne Unit, en el canal olímpic que va acollir els Jocs el 2012 i és on s'atorgaran gran part dels tiquets olímpics. 

Pel que fa al seu estat de forma, la palista ha explicat que "hem treballat diferent aquest estiu, aprofitant el primer tram de l'aturada per fer molta feina de volum, i la segona part per treballar directament la competició i arribar amb aquell punt de forma per poder estar entre les millors". La temporada es tancarà a París, en el futur canal olímpic, ubicat a Marne-la-Vallée, on es faran les finals de la Copa del Món, però abans, Dòria té davant la competició de casa, on participarà en K1,C1 i kayak cross.