Carregant...

Detall de notícia

  • Mònica Dòria abans d'afrontar la porta número 22. (Foto: E. P.)
  • Laura Pellicer fent el darrer cop de rem per creuar la línia d'arribada. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 31/08/2023 A LES 16:18

Cara i creu per Dòria i Pellicer en C1

La Seu d'Urgell.- Cara i creu per a les representants andorranes en la primera eliminatòria, la de canoa, en la prova de la Copa del Món de piragüisme de la Seu d'Urgell. Mònica Dòria ha aconseguit accedir a les semifinals, però Laura Pellicer s'ha quedat a menys d'un segon de poder passar el tall. Les dues palistes han necessitat anar a la repesca, atès que en la primera mànega el jurat ha considerat que no havien passat bé una porta i les ha penalitzat amb 50 segons, fet que feia impossible superar el tall. Així doncs, Dòria havia acabat en el lloc 35 i Pellicer en el 38, lluny del tall de les 20 millors que encapçalava la imbatible Jessica Fox.

La segona mànega ha estat però una altra història. Pellicer ha estat la tercera a baixar i ho ha fet amb molta seguretat, marcant el millor temps a la línia d'arribada, aturant el cronòmetre en 118.24; l'alegria, però li ha durat poc i dos descensos després, la neerlandesa Lena Teunissen, ha rebaixat el seu temps en només 77 centèsimes, una distància que ha acabat sent un abisme, el que separava el ser o no ser a les semifinals. Pellicer ha clos en l'onzena posició de la segona mànega.

Per la seva part, Dòria que sortia coneixent pràcticament el temps de totes les seves rivals, ha sortit molt concentrada, marcant algun dels millors parcials. Però, tal com li ha passat en la primera baixada, ha tingut problemes en les portes 20 a 22, on ha rebut dues penalitzacions, en aquesta ocasió però de 2 segons cada una. Dòria ha acabat amb el sisè millor registre, 113.99 i estarà en la sortida de les semifinals de demà.