Carregant...

Detall de notícia

  • Dòria, després de superar el remuntat de la porta 19, intenta agar el corrent d'aigua bona. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 01/09/2023 A LES 17:23

La porta 20 deixa a Dòria sense opcions a la final

La Seu d'Urgell.- La porta 20, la que ahir en les eliminatòries ja li va donar problemes, se li ha tornat a travessar a Mònica Dòria en la final de C1, quan la palista andorrana baixava amb temps de situar-se amb el millor registre, superant a Tereza Fiserova i Marta Bertoncelli, que eren les que l'havien precedit.

No obstant això, després del salti fer el remuntat de la porta 19, Dòria no ha pogut agafar bé el corrent que permet fer les tanques 20 i 21 d'esquena, i després de tocar-la primer, no ha pogut controlar la canoa i ha baixat sense passar-la, fet que li ha comportat una penalització de 50 segons que l'ha deixat ja sense cap opció en una final on portava números de podi fins aleshores.


Jessica Fox vola al Parc del Segre
L'australiana Jessica Fox, gran favorita, ha fet bons els pronòstics i després de sortir l'última, i tenint la referència de l'estratosfèric 107.17 que havia marcat l'alemanya Andrea Herzog, Fox ha volat, literalment, sobre l'aigua del canal olímpic del Parc del Segre de la Seu d'Urgell per penjar-se la medalla d'or en C1. L'australiana ha aturat el cronòmetre amb un temps de 107.09, només 8 centèsimes menys que Herzog, que ha fet plata. El bronze ha estat per la britànica Kimberly Woods (109.02).