Carregant...

Detall de notícia

  • Dòria fent les portes 20 i 21, d'esquena, abans del remuntat final. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 02/09/2023 A LES 12:36

Vuitena posició per Dòria en la final de K1

a Seu d'Urgell.- Mònica Dòria ha finalitzat en vuitena posició en la final de K1, una competició que s'ha acabat decidint en només sis centèsimes de segon. La palista, a diferència de les baixades anteriors, ha tingut una mala arrencada on li ha costat trobar la traçada ideal i ha marcat dues penalitzacions. "És cert que he sortit un xic passada i que això ha fet que em costés trobar el corrent bo i m'ha fet perdre temps a l'inici" explicava Dòria, que ha aturat el temps en 107.91.

No obstant això, el segon tram del descens, que tant en les eliminatòries com en la semifinal se li havien travessat, en la final ha estat el millor tram per a la piragüista. "He pogut recuperar en el tram final i tornar a la traçada bona" afegia Dòria que remarcava que "ha estat una final amb un nivell molt alt". Finalment, ha clos la competició en vuitena posició i amb la sensació de tenir "ganes de més. Em queda el kayak cross demà on ho donarem tot".

Mintalova s'imposa a Fox
Jessica Fox, la gran favorita, obria la final després d'haver-hi entrat pels pèls. L'australiana però, ha sortit a guanyar i ha fet una baixada perfecta on ha marcat un temps de 97.42. Una revisió posterior en la porta 16 li ha acabat picant una penalització de dos segons, però continuava sent un temps estratosfèric. Tant, que només l'ha pogut rebaixar en 0.06 Eliska Mintalova. L'eslovaca s'ha imposat aturant el cronòmetre en 99.36. El podi l'ha tancat la italiana Stefanie Horn, que li ha guanyat per menys de mig segon el bronze a la local Maialen Chourraut.