Carregant...

Detall de notícia

  • Els seleccionats per competir a Luxemburg, a excepció de Sílvio Moreira. (Foto: FAK)
Per Redacció, 11/09/2023 A LES 09:45

Sandra Herver tornarà a competir en els Europeus dels Petits Estats

Andorra la Vella.- La karateka Sandra Herver liderarà la selecció nacional en els Europeus dels Petits Estats que es disputaran a Luxemburg del 13 al 17 de setembre. D'aquesta manera, Herver tornarà al tatami de competició gairebé un any després que se li diagnostiqués una hèrnia discal que la va obligar a passar pel quiròfan i ho farà en kumite i en la categoria de -61 kg. Tornant a la rutina d'entrenaments des del passat mes de maig, la karateka ja va apuntar en un reportatge a ANA Esports, que setembre o octubre, si tot anava bé, podien ser els mesos on tornes a competir. 

L'ordinenca no estarà sola, doncs la delegació nacional arribarà al cor d'Europa amb un total de vuit lluitadors. Sílvio Moreira, que té ja una dilatada experiència internacional hi prendrà part en kata sènior individual masculí. Aquesta modalitat la completarà Maria Ubiergo en categoria cadet. Els altres cinc karatekes restants ho faran en cumité. Així doncs, Pol Mansilla (sub21, -67 kg), David de Luca (júnior, -68 kg), Jordi Zanón (júnior, -61 kg), Lola Vega (cadet, -54 kg) i Paula González (cadet, -47 kg).

Durant el dilluns dia 11 i el dimarts dia 12, dies previs a marxar a Luxemburg, l’equip estarà concentrat entrenant amb els tècnics, José Carbonell i Francisco Javier Orán de León, responsables de Kata i de Kumite, respectivament, en el marc del projecte que la Federació Andorrana de Karate va engegar durant la primera meitat del 2023, 'Jocs Olímpics Andorra 2025' on l'ens federatiu vol potenciar els federats per arribar en les millors condicions als Jocs dels Petits Estats que es faran al Principat, on el karate serà un dels esports amb els quals es competirà.