• Júlia Domingo xuta per marcar el primer dels seus dos gols. (Foto: El Coke de las Fotos / @futfemand)
Per Redacció, 14/09/2023 A LES 10:04

L'ENFAF femení s'estrena amb victòria

Andorra la Vella.- Primera jornada i primera victòria per a l'ENFAF femení en l'estrena del curs, que es va produir al camp del Ribes. Les de Carlos Sánchez 'el maño' es van imposar a les del Garraf per 2-3 en la jornada inaugural del grup 2 de la Preferent Catalana. El renovat conjunt, que ha tingut baixes importants respecte de la temporada 22/23, com per exemple les de Lia Gil o Neus Rosas, les dues han marxat cap als Estats Units, va demostrar una fe irrompible en les seves possibilitats.

El partit no va començar pas bé, doncs les riberenques van prendre la davantera ben aviat en el marcador, i al minut 20 ja guanyaven per 2-0. Enlloc d'enfonsar-se les de Sánchez van serenar-se i, gràcies a un autogol de Miejmolle, van retallar diferències abans de marxar als vestidors. El maño va moure la banqueta i va donar entrada a Júlia Domingo, que seria determinant en el segon acte. La davantera, en els minuts 81 i 89 va marcar sengles gols que van permetre a l'Enfaf capgirar el marcador i emportar-se els tres primers punts de la temporada. Aquest dissabte, a la Massana, les andorranes rebran la visita de la UE Sants.