Carregant...

Detall de notícia

  • Aina Cinca durant una prova dels 1.500 metres, la seva especialitat. (Foto: FAA)
Per Redacció, 25/09/2023 A LES 12:08

Aina Cinca entra a la junta de la Federació Andorrana d'Atletisme

Andorra la Vella.- La Federació Andorrana d'Atletisme ha anunciat la incorporació d'Aina Cinca a la junta directiva com a vocal. Aquest nomenament respon a la voluntat de donar veu als atletes en l'òrgan de govern, gestió i representació de la FAA, tal com ha indicat la mateixa federació en un comunicat. Aquesta és la fórmula que s'ha trobat per incorporar la visió i perspectiva dels atletes en la presa de decisions tenint veu i vot en la junta.

El president de la federació, Josep Maria Missé ha mostrat la seva satisfacció per aquesta incorporació i ha volgut destacar que "és molt important que els òrgans de gestió la federació tinguin la visió dels atletes, en aquest sentit estem segurs que l'Aina ens aportarà idees noves, aire fresc i una perspectiva que enriquirà l'atletisme" d'altra banda, ha volgut deixar clar "que l'Aina serà un membre més de la Junta, no es tracta que només intervingui en qüestions directament relacionades amb els atletes, sinó que aporti i participi en tots els debats i decisions".

Per la seva banda, Cinca s'ha mostrat molt il·lusionada "és un projecte que em motiva molt, i estic molt contenta de poder formar part d'una Junta Directiva que considera als seus atletes un pilar fonamental a l'hora de prendre decisions". S'ha mostrat convençuda que donar veu als atletes serà molt positiu "crec que la meva figura com a representant del col·lectiu d'atletes pot ser un punt de connexió amb la Junta per garantir que tots puguem tenir paraula i expressar les nostres idees, des d'un diàleg proper i de confiança. És una iniciativa que entre tots li podem treure molt de valor i on aportaré el màxim".