Carregant...

Detall de notícia

  • Alexandra Mejia durant un entrenament al CEO. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 29/09/2023 A LES 12:25

Mejia arriba en el millor moment del curs a Corfú

Andorra la Vella.- Alexandra Mejia tancarà la temporada d'aigües obertes aquesta tarda, a partir de les tres, hora d'Andorra, a Corfú, en el marc dels campionats d'Europa júnior. A les quatre de la tarda, la nedadora prendrà part en la prova dels 7,5 quilòmetres que es disputarà en aigües del mar Jònic. "Veient els temps, l'Alexandra arriba en el seu millor moment del curs" explicava el director tècnic de la FAN, Alfonso Maltrana.

En aquest sentit, ha lamentat que "la qualitat de l'aigua ha fet que en el darrer mes no hagi pogut competir tot el que voldria, com en els campionats del món de París". No obstant això, el tècnic ha afegit que "he parlat amb el seu entrenador responsable i em confirma això, que arriba en un punt òptim de forma". Maltrana, també, ha tingut paraules d'agraïment per la Federació Espanyola, amb qui Mejia ha entrenat aquest estiu al CAR de Sierra Nevada.

Sobre les opcions que té en la prova, el director tècnic de la FAN ha dit que "és cert que hi ha nedadores que arriben amb millors temps i marques que ella, però les curses d'aigües obertes són molt llargues i poden passar moltes coses". Maltrana ha afegit que "en una cursa llarga i amb el seu moment de forma, tampoc podem tancar cap porta". En la competició, Mejia coincidirà amb nedadores amb les qui ha entrenat com les de la selecció espanyola.