Carregant...

Detall de notícia

  • Janez Flerez, alpine coordinator, Carles Visa, gerent de la FAE, Peter Gerdol, FIS Race director de la WC femenina, Antoni Crespo (FAE) i el vicepresident de la FAE, Patrick Touissan, en acabar la darrera reunió. (Foto: FAE)
Per Redacció, 29/09/2023 A LES 17:19

Soldeu acollirà una prova de Copa del Món masculina el 2026

Andorra la Vella.- El sector de Soldeu, de Grandvalira, serà la seu d'una de les proves de la Copa del Món masculina d'eslàlom en la temporada 2025-2026. Així s'ha acordat en la darrera jornada de la reunió anual de la Federació Internacional d'Esquí que s'ha celebrat a Zúric (Suïssa), prevista pels dies 7 i 8 de març del 2026. Serà la primera vegada que Andorra aculli la Copa del Món masculina individual, més enllà de les finals que ja es van celebrar la temporada passada i en el 2019, tant en homes com en dones. La competició a Soldeu tindria d'escenari la pista Avet, en aquest cas exclusivament en categoria masculina i hi haurà les disciplines de tècnica, és a dir gegant i eslàlom. Malgrat això, cal tenir en compte que aquest calendari és encara provisional.

En la reunió, hi ha assistit, per part de la FAE el gerent Carles Visa, el director esportiu d'esquí alpí, Roger Vidosa, el vicepresident, Patrick Touissant, i Antoni Crespo, com a membre de la junta directiva i encarregat de la comissió tècnica. També ha participat en diferents reunions el metge Bernat Escoda. A Zuric també va assistir a les reunions amb la FIS la delegació del Comitè