|
11:26 H
La UE Santa Coloma manté el ple de triomfs. (Foto: FAF)

La UE Santa Coloma manté el ple de triomfs i es consolida com a líder

Andorra la Vella.- La UE Santa Coloma de Ramon Maria Calderé continua comptant els partits per triomfs. Ara ja són 3 de 3 després de la victòria aconseguida dissabte contra el recent campió de la Supercopa, l'Inter d'Escaldes. Un únic gol, candidat clar al millor de la jornada, de Joaquín per l'escaire al minut 39 va permetre als colomencs anar en avantatge al descans.

Ja a la segona part, l'Inter va buscar l'empat fins a aconseguir-lo al minut 68, després d'un xut de Berlanga que va refusar Navarro i que al rebuig va empènyer a la xarxa Aridai. Amb tot, 3 minuts després, un xut precís de Molina des de la frontal va fer pujar el 2-1 que seria definitiu.

Per la seva banda, l'Atlètic Escaldes, vigent campió, i l'Ordino arribaven a la cita amb certa urgència, ja que tots dos equips portaven un punt dels primers 6. Va ser l'Atlètic qui es va endur el triomf. Després d'una primera part amb poques ocasions de gol, a la segona part va aparèixer el màxim golejador de les darreres 3 temporades, Guillaume Lopez, per rematar a dins una cessió de cap de Santi Pérez des del segon pal. Juan Moreno i Luken van tenir l'empat a les seves botes als últims minuts per a un Ordino que segueix a la part baixa de la taula.

Penya Encarnada - FC Pas de la Casa (2-0)

Victòria molt treballada del Penya Encarnada d'Andorra per continuar a la part alta de la Lliga Multisegur Assegurances. Un gol a cada part (Varona al 34' i Bueno, de penal, al 75') tancaven el segon triomf dels vermells. Un resultat que els deixa amb 7 punts, perseguint el lideratge, mentre que el Pas de la Casa només ha sumat 1 punt en les 3 primeres jornades de competició.

CE Carroi - FC Santa Coloma (0-2)

El FC Santa Coloma va resoldre el seu compromís davant el Carroi amb un joc sòlid i eficaç. Novoa va inaugurar el marcador tirant una paret amb el pit amb Miguel López i definint ben a prop del pal.

Amb l'avantatge mínim per als colomencs es va arribar al descans i no va ser fins al minut 63 quan va arribar el segon gol, amb una rematada d'esperó de Moi després d'un rebuig a la sortida d'un córner. El mateix Moi va poder marcar el 0-3 al minut 83, però la seva rematada es va estavellar al travesser.

CF Esperança - CF Atlètic Amèrica (2-0)

Primers gols i primers punts per l'esperança d'Andorra, que ha trigat 3 jornades a sumar en la seva estrena a la Lliga Multisegur Assegurances. Va ser davant l'Atlètic Amèrica, que saltava al camp amb l'objectiu de mantenir la imbatibilitat i continuar al tren capdavanter. Els gols de Nájera (50') i Luis Blanco (76') van donar la victòria als de Richard Imbernón, que surten de la zona vermella de la classificació, superant precisament el seu rival d'aquest cap de setmana, que es queda amb els 2 punts que tenia fins ara, fruit de dos empats. L'Esperança és ara setè amb 2 punts de marge sobre la zona de Promoció, mentre que l'Atlètic Amèrica marca la salvació.