Dissabte 27 de juliol de 2024
|
07:46 H
Un moment del partit entre Andorra i Bòsnia. (Foto: Federació de Bòsnia i Hercegovina)

La selecció sub15 femenina cau per la mínima

Andorra la Vella.- La selecció andorrana sub15 femenina no ha pogut superar Bòsnia en el segon partit del Torneig de Desenvolupament de la UEFA que es disputa a Sèrbia. Les andorranes han començat el partit sense concentració, i malgrat el bon joc del segon temps, no s'ha pogut evitar el gol de Bòsnia a la primera meitat.

Les jugadores rivals han estat superiors físicament i amb la pilota als peus durant els primers 35 minuts de joc. La pressió alta ha evitat que Andorra desplegués el seu joc i pogués estar còmoda al camp. Abans d'acabar els 45 primers minuts reglamentaris, però, han començat a arribar les bones sensacions, tot i que ja es perdia per 1-0.

A la segona part Andorra ha estat superior en tots els aspectes, ha generat ocasions de gol i han competit el partit fins al final. Això no ha evitat la derrota després del primer gol rebut abans del descans.