Carregant...

Detall de notícia

  • La convocatòria de Koldo Álvarez de Eulate. (Foto: FAF)
Per Eduard Piera, 10/10/2023 A LES 16:43

Quatre novetats per jugar contra Kosovo

Andorra la Vella.- La selecció nacional, que s'enfrontarà a Kosovo, al Nacional, i Romania els propers 12 i 15 d'octubre, presenta quatre novetats respecte a la convocatòria anterior. Una era més que esperada, atès que Ildefons Lima va penjar les botes en el darrer encontre internacional contra Suïssa. Juntament amb ell, el lesionat Berto Rosas, Albert Alavedra i Joel Guillén tampoc formaran part de la crida que ha fet el seleccionador nacional, Koldo Álvarez de Eulate.

En el seu lloc, el tècnic ha tirat per jugador que formen part d'equips de la Lliga Multissegur en gran part. Els germans Rubio, Chus i Jordi, tornen a la convocatòria després de l'absència en la darrera cita. També es reincorpora el jugador de la UE Santa Coloma Èric de Pablos. El capítol de novetats el tanca el defensa del Viveiro de Tercera RFEF, Kiko Pomares.

Així doncs, els homes cridats per Koldo són els porters Iker Álvarez de Eulate, José Gomes i Xisco Pires; els defenses Èric de Pablos, Kiko Pomares, Chus Rubio, Max Llovera, Aleix Viladot, Marc Garcia i Moi San Nicolás; els migcampistes Marc Rebés, Marc Vales, Èric Vales, Víctor Bernat, Marcio Vieira, Marc Pujol, Joan Cervós i Jordi Rubio; i els atacants Izan Fernàndez, Jordi Aláez, Ricard Fernàndez 'Cucu', Aaron Sànchez i Àlex Martínez.