• Maria da Cruz lluita una pilota dividida. (Foto: CE l'Hospitalet / Jaume Solé)
Per Redacció, 11/10/2023 A LES 09:07

L'ENFAF és més líder al ritme de Dai Domeniconi

Andorra la Vella.- L'inici de temporada de l'ENFAF femení és d'aquells per emmarcar. Les de Carles Sànchez han guanyat els quatre partits que han disputat i són les primeres del grup 2 de la Primera divisió catalana. En la darrera jornada, en el segon partit lluny de la Massana, van passar per sobre de l'Hospitalet (1-4).

En aquesta ocasió no va fer falta remuntar i als cinc minuts de joc Dai Domeniconi ja va obrir el marcador. En el minut 38 de joc, la internacional Zoe Montero va fer pujar el 0-2. Abans del descans, de nou Dai va deixar el partit vist per sentència (0-3). Ja en el segon acte, Domeniconi va completar el seu hat-trick particular fent pujar el 0-4. Ja amb tot decidit, Panna Hadas va marcar l'1-4 final. En la pròxima jornada, el Verdú-Vall del Corb, visita la Massana.