Carregant...

Detall de notícia

  • Les gimnastes del GAEE, Judith Flinch, Andrea Llanos, Nora Malea, Bianca Laborde, Ariadna Salinas, Soraya Caçador, Paula Monteis i Maria González. (Foto: GAEE)
  • L'equip del GAEE i les seves entrenadores després de completar la haka. (Foto: GAEE)
Per Eduard Piera, 24/10/2023 A LES 09:46

Una experiència inoblidable

Andorra la Vella.- Repte desbloquejat. Això és el que poden dir totes les gimnastes i cos tècnic del GAEE, després de la seva participació, el passat cap de setmana, en els Mundials per clubs de gimnàstica estètica. "Ha estat una experiència inoblidable" afirmava la seva entrenadora, Laura Nieto; un fet que reafirmava la coordinadora i fundadora del club, Meritxell Torres.

La haka andorrana ja va demostrar en les semifinals que tenia molt de potencial, i així ho van demostrar en la gran final, assolint gairebé els 17,000 punts i quedant per davant dels representants francès i italià. Una fita que era difícilment imaginable abans de començar l'aventura i que només uns mesos després s'ha assolit.

Mentre Nova Zelanda passava per sobre d'Argentina en el Mundial de rugbi, tot fent la seva imponent haka, el GAEE escrivia una pàgina més de la seva història en aquest Mundial, el primer de molts. "Estem molt contentes, sortíem sense cap referència i hem demostrat que tenim potencial i encara molt marge de millora" afirmava Nieto. El nou repte, l'any vinent, on millorar l'excel·lent estrena d'aquest 2023 suposarà pujar un graó més en l'univers de la gimnàstica estètica.