• Erica Gonçalves lluita amb una rival per robar-li la possessió de la pilota. (Foto: Marvin Arquiñigo / FAF)
Per Eduard Piera, 24/10/2023 A LES 16:26

Dues derrotes en una setmana per a l'ENFAF

Andorra la Vella.- Setmana complicada, just abans de l'aturada de seleccions, per l'ENFAF. Les de Carlos Sánchez van encaixar dues derrotes en només quatre dies i van perdre els primers sis punts de la temporada, en els partits que les van enfrontar contra el Barça C i el filial del Fontsanta Fatjó de Maria Moles.

Contra les blaugrana, que era un partit ajornat de l'anterior jornada de la Women Nations League, l'ENFAF no va tenir cap opció. El Barça va demostrar que és l'equip més fort de la categoria i va golejar a les andorranes (6-1). No obstant això, el marcador no reflecteix clarament el que va passar sobre la Ciutat Esportiva Joan Gamper, doncs cal tenir en compte que es va arribar al descans amb només un gol d'avantatge de les locals (1-0).

Abans de la mitja hora del segon acte, el Barça havia ja trencat el partit, però un cop de geni de les de Sánchez en el darrer tram del partit va estar a punt d'obtenir resultats. Cris Lacour va retallar distàncies i amb l'ENFAF volcat el Barça va sentenciar amb tres gols en només cinc minuts.

La segona derrota va ser diumenge, en el matx corresponent a la setena jornada de lliga. Aquesta va ser més dolorosa atès que es va produir a casa, al Centre d'Entrenament Francesc Vila.  El partit va ser tosc, complicat, i les locals van haver d'anar sempre a remolc. En el rival no va jugar Maria Moles. Ja al minut 43, un autogol de Maria da Cruz va obligar a l'ENFAF a reaccionar. Només va trigar un minut a tornar a situar les taules al marcador (1-1) gràcies a Erika Gonçalves.

En l'arrencada de la segona part, dos gols del Fontsanta Fatjo van complicar molt el partit per a les de Carlos Sánchez. No obstant això, aquest club ha demostrat que no es rendeix mai i una llambregada de talent en el tram final va estar a punt de forçar l'empat. Dai Domeniconi va situar el 2-3 al 80, però les locals ja no van poder tornar a marcar. Malgrat les dues derrotes, l'ENFAF es manté a la zona alta, amb 15 de 21 punts possibles, a només tres del líder, el Barça.