Carregant...

Detall de notícia

  • Goudelock s'enlaira per anotar en el seu darrer partit amb el MoraBanc. (Foto: ACB)
Per Eduard Piera, 26/10/2023 A LES 09:02

Una decisió difícil de comprendre

Andorra la Vella.- El contracte d'Andrew Goudelock, tal com estava signat, va finir el passat dilluns. La sorpresa és que el MoraBanc Andorra ha acomiadat al seu millor jugador d'aquest primer tram de temporada sense que l'estrella del curs, Jerrick Harding, tingui una data per tornar a les pistes. I precisament, de talent ofensiu des de més enllà dels 6,75 l'equip tricolor no va pas sobrat.

Serem optimistes. Suposem que Harding pugui debutar a mig novembre, d'aquí a tres setmanes. L'exterior necessitarà ben bé dues setmanes més per posar-se a to i agafar ritme competitiu després de sis mesos aturat. Això en el millor dels casos. D'altra banda. En el pitjor, podria ser que no vegem la millor versió de l'ex del Manresa fins passat Reis. A banda, de la fragilitat que tenen altres jugadors com Rafa Luz. 

La pregunta que cal fer-se aquí és la següent: el MoraBanc es pot permetre el luxe de jugar, ja sigui tres setmanes o tres mesos, sense un jugador que sigui determinant en el llançament exterior? Sense un jugador que assumeixi la responsabilitat quan la pilota crema? Sense un jugador que treu el seu millor rendiment quan el partit es complica? La resposta, per mi, és clara i meridiana: No!

Sincerament, aquest moviment, per més que esperat, em preocupa. Jo soc dels que apostava fort per la continuïtat de Goudelock, no només fins que tornés Harding, sinó fins a final de temporada, atès que em sembla el jugador exterior més determinant de la plantilla. Veterà, però no molt, canoner, amb coneixement de la lliga... només se m'acudeixen motius per renovar-lo. No sé si en aquest comiat se'ns escapa alguna cosa, però la veritat és que no ho entenc. És un moviment d'allò més estrany que espero que, a la llarga, no acabem pagant.