Dissabte 27 de juliol de 2024
|
12:53 H
Jean Montero, Francesc Solana i Jerrick Harding, amb la samarreta del MoraBanc.   (Foto: E. P.)

Harding i Montero tanquen la plantilla

Andorra la Vella.- Jerrick Harding i Jean Montero tanquen, de moment, la plantilla del MoraBanc Andorra. Així ho ha confirmat el mànager general, Francesc Solana, aquesta tarda, durant la presentació dels dos exteriors. "Estem molt contents amb la plantilla que hem confeccionat" ha dit, tot afegint que "si no hi ha una oportunitat de mercat, com ha estat el cas de Montero, no fitxarem més".

Per la seva part, Montero, des de l'estand de MoraBanc a la Fira d'Andorra la Vella, ha deixat clar que "no em fa por assumir el lideratge de l'equip. És una cosa que porto fent des de sempre". Tant ell com Harding estan a disposició de Natxo Lezkano per debutar diumenge. Per la seva part Harding ha destacat que "estic recuperat de la lesió; ara ja és cosa de l'entrenador que jugui en el proper partit".

Salt de qualitat
La possibilitat que convisquessin Andrew Goudelock i Jerrick Harding no ha estat mai sobre la taula. "Sempre vam deixar molt clar que el contracte de Goudelock era temporal. Tenim les dues places d'extracomunitàries cobertes amb Starks i Harding. Estem molt agraïts a Andrew, però nosaltres hem apostat fort per Jerrick" ha dit Solana. El mànager general s'ha mostrat convençut que els dos exteriors permetran fer "un salt de qualitat a l'equip" que actualment està en una bona dinàmica després de la darrera victòria a la pista del Joventut de Badalona.