Carregant...

Detall de notícia

  • El president de la FAF, Fèlix Àlvarez, al seu despatx. (Foto: Arxiu ANA)
Per Eduard Piera, 31/10/2023 A LES 15:36

Àlvarez condiciona la cessió de l'estadi d'Encamp a l'FC Andorra a que sigui 'temporal'

Andorra la Vella.- El president de la Federació Andorrana de Futbol, Fèlix Àlvarez, va refredar l'arribada de l'FC Andorra a l'estadi que la FAF està construint a Encamp. "Encara no ens hem reunit. No ens han dit què necessiten, quin serà el seu projecte, ni les hores d'ús que necessitarien en cas que estiguin interessats" va dir el president ahir, en una entrevista al programa 'Parlem-ne' de DiariTV. Àlvarez també va dir que "en cas que sigui una cosa temporal, segur que arribarem a algun tipus d'acord de lloguer, que no cal necessàriament que sigui monetari".

No obstant això, també va deixar clar que "és una infraestructura que s'està realitzant amb fons de la FIFA i de la UEFA i està destinada a l'ús de la Federació. Si ens demanen instal·lar-se permanentment a l'estadi, caldrà veure com es pot fer i demanar un permís especial, ja que recordem que l'FC Andorra no està adherit a la FAF". Amb tot, les previsions més optimistes apunten que la instal·lació estaria enllestida entre octubre i novembre de l'any vinent, mentre que la lliga de segona divisió espanyola, comença a l'agost. Un diferencial de dos a tres mesos que podria obligar al club a jugar pràcticament una volta fora de casa o buscar un domicili temporal Principat enllà.

Finalment, el màxim dirigent del futbol andorrà ha advocat per "fer tot el possible perquè l'FC Andorra es quedi al país. És bo per tothom. Nosaltres, per poc que puguem ajudarem". Àlvarez, però, ha recordat que "tothom sabia que el conveni per a l'Estadi Nacional era per dos anys i tots pensàvem que farien (l'FC Andorra) el projecte de Prada de Moles" així com que la primera gran adaptació que es va fer a la instal·lació la va emprendre la mateixa FAF. Finalment, el president ha dit que "a nosaltres que torni el rugbi no ens suposa cap problema, perquè ja hi vam tenir un conveni i vam conviure sense problemes".