Dissabte 27 de juliol de 2024
|
11:57 H
Salomon Obama xuta per marcar el seu segon gol al Carroi. (Foto: Xavi Miró / FAF)

No hi ha qui pari a la UE Santa Coloma

Andorra la Vella.- El liderat de la Unió Esportiva de Santa Coloma de Ramon Maria Calderé ja fa jornades que ha deixat de ser una casualitat per mostrar l'equip més sòlid de la lliga. Amb els 21 punts dels 21 jugats, l'ex del Barça ha fet un equip d'autor, d'aquells que són clarament reconeixibles jugui qui jugui. La defensa és la millor de la lliga, juntament amb la de l'FC Santa Coloma, i només han encaixat tres gols. Davant, els groc i vermells són el segon millor atac amb 17 gols, només un menys que l'Inter. En la darrera jornada, tampoc van fallar i es van imposar amb solvència al Carroi. Dos gols de Salomon Obama i un de Veloso, de penal, per signar el 3-0.

En segona posició, en solitari, ja s'ha situat l'Inter Club d'Escaldes. Els blau i negres estan fent una temporada de menys a més i ja sumen 16 punts. No obstant això, els d'Otger Canals van patir més del compte per desfer-se del Nobrega Constructora FC Esperança, que va caure per 0-2. Per contra, l'equip recentment ascendit es manté penúltim, amb només tres punts. En tercera posició, també venint de menys a més, hi ha l'FC Santa Coloma. Els de Dimitry Cheryshev van golejar al Pas de la Casa (0-5), amb un Cristian Novoa, que en va fer dos, en estat de gràcia. Garrido, Nierga i Miguel López.

El partit del dissabte va ser, sens dubte, el més disputat de la jornada. La Penya Encarnada, que començava la jornada en la segona posició mesurava la resurrecció de l'Atlètic Club d'Escaldes. El partit va estar, pràcticament, durant els 90 minuts on volien els de Dani Luque. En la primera part, abans del descans, Víctor Bernat va deixar la Penya amb deu homes en veure la vermella directa; en la jugada posterior, Sgro va marcar el 0-1 per l'actual campió. La segona part, els blaus van exercir un gran control, però tot va canviar al quart d'hora. Rodrigo Piloto es va rebotar per una dura entrada i ell i Vaona van acabar expulsats, un per cada equip. Amb la pèrduda del 9, l'Atlètic va quedar-se sense punch davant i va donar ales a la Penya. En el minut 98, un penal donava l'oportunitat als vermell i negres d'empatar. Mohedano no ho va desaprofitar i va anotar l'1-1, deixant la Penya en la zona alta i despenjant una mica més l'Atlètic Escaldes.

Per baix, l'Atlètic Amèrica es continua enfonsant i després de set jornades encara no ha guanyat. La darrera derrota els hi va endossar l'Ordino, que emparats amb un gran Víctor Tellado van fer inútil el gol anotat per Èric Balastegui (1-2). Els ordinencs comencen a mirar amunt i ja són cinquens amb 10 punts.