Carregant...

Detall de notícia

• Cris Lacour intenta desfer-se d'una rival. (Foto: @futfemand / @elcokedelasfotos)
Per Redacció, 14/11/2023 A LES 09:33

L'ENFAF cau per la mínima a Sant Cugat

Andorra la Vella.- Tercera derrota de la temporada per a l'ENFAF en la primera divisió catalana. Les de Carlos Sánchez van caure per la mínima (2-1) en la visita al Sant Cugat. El partit no es va decidir fins als darrers 10 minuts, on hagués pogut passar qualsevol cosa. Les locals es van avançar en el marcador només començar la segona part, quan Carlota va batre a Paz González.

El segon gol de les locals no va arribar fins al tram final del partit, quan Anna Tapiz va fer pujar el 2-0 al marcador. No obstant això, un cop de geni final de les visitants a punt va estar d'empatar el partit. Míriam Tizón, al 88 de joc, va situar el 2-1, i les de Sánchez van tenir encara alguna possessió per poder situar les taules en el marcador. Al final però, el resultat no es va moure.

En la classificació, l'ENFAF s'ha vist superat pel Ribes, que s'ha situat segon a la taula, deixant les andorranes en tercera posició. A més a més, les ribetanes tenen un partit menys. Per davant, i líder en solitari, marxa l'FC Barcelona C, que compta tots els partits en victòries. Aquest cap de setmana les de Carlos Sánchez descansaran, atès que haurien de jugar contra el Women Soccer School, que s'ha retirat de la competició.