Carregant...

Detall de notícia

  • La tenista letona, Anastasija Sevastova. (Foto: Creand Open )
Per Redacció, 23/11/2023 A LES 10:12

Una ex número 11 del món al Creand Andorra Open

Andorra la Vella.- La tenista letona, Anastasija Sevastova, és la quarta invitació al Creand Open Andorra que es disputarà la pròxima setmana. Malgrat que es troba en el lloc 680, després d'apartar-se de les pistes per ser mare. En el seu millor moment va arribar a estar en l'onzena posició mundial, arribant a les semifinals del US Open quarts de final de l'Open d'Austràlia. En la seva carrera professional ha guanyat 4 títols individuals i 2 de dobles.

Així doncs, Sevastova tornarà a les pistes per primera vegada després d'haver donat a llum al Creand Andorra Open. El seu retorn destaca la seva capacitat de desafiar estereotips, de redefinir el que significa ser una esportista d'elit i demostrar que la maternitat no limita el rendiment esportiu.

El director del torneig, Enric Molina ha afirmat que "estem encantats que una jugadora Top com l'Anastasija hagi escollit el Creand Andorra Open per tornar a la competició després de la seva baixa per maternitat al circuit. Estem segurs que gaudirà d'una gran experiència al Principat i el públic andorrà de la seva qualitat".