Dissabte 27 de juliol de 2024
|
12:39 H
El Ford Fiesta de Gerard de la Casa durant la darrera cursa. (Foto: Foto Esport)

De la Casa es proclama subcampió del català de Pujades de Muntanya

Andorra la Vella.- Gerard de la Casa (Ford Fiesta) es va proclamar, el passat cap de setmana, subcampió del campionat català de Pujades de Muntanya. El de Gedith Center va obtenir el segon lloc de la general final gràcies a la tercera posició que va assolir en la darrera cursa de la competició, la XIII Pujada "El Suru" – Santa Maria de Villalba – Ullastrell Memorial Lluis Costa. De la Casa va poder defenar l'argent en la general gràcies a la tercera posició assolida en la darrera cita, evitant veure's superat pel Porsche de Joan Salvans.

"Hem acabat totes les curses que hem disputat al podi, a més de guanyar a la Pujada Arinsal i la Pujada del Marmol. Així doncs, hem tingut l'oportunitat de fer molts quilòmetres al volant del Ford i provar diferents solucions per posar pressió als Porsche, cosa que hem aconseguit a mitges, ja que la seva superioritat en l'àmbit de prestacions és evident" afirmava el pilot en acabar la cursa. A més a més, apuntava ja als reptes per a l'any vinent, tot afirmant que "continuarem treballant de cara la temporada que ve, la meva confiança amb el Ford ha millorat i l'objectiu serà progressar i intentar trobar els pocs segons que aquest any ens han separat del triomf en diverses curses".

Porté acaba el curs tercer
El jove pilot de l'Automòbil Club d'Andorra, Ian Porté, va tancar la temporada de curses de muntanya amb un podi. Porté va completar una excel·lent actuació que el va situar a la segona posició de la categoria CM-Promo i al tercer lloc de la classificació absoluta. Muxella va tenir problemes mecànics a la primera mànega d'entrenament, va poder solucionar-los i disputar les dues pujades de carrera. Al final cinquè classificat de la categoria CM-Promo.

"Ha estat un cap de setmana difícil, hem aconseguit una segona posició tot i no poder disputar la segona pujada de cursa. El temps de la primera va ser bo i suficient per estar en posicions de podi. La veritat és que estic molt content amb la temporada en general, hem assolit la segona posició de campionat gràcies a un gran final de temporada. L'any que ve esperem seguir millorant" va dir el pilot.