Dissabte 27 de juliol de 2024
|
11:46 H
La plantilla de l'infantil vermell. (Foto: ACB / Dani Catalán)

El MoraBanc Andorra, a la mini copa

Andorra la Vella.- Amb el retorn a la Lliga ACB, el MoraBanc Andorra torna a disputar, també, la Mini Copa. Així doncs, l'infantil vermell participarà en la competició copera per a la base del bàsquet, que es disputarà al Palau d'Esports de Catalunya, en dues pistes d'aquesta instal·lació, i al Poliesportiu de Campclar, tot a la ciutat de Tarragona, entre el sis i el vuit de desembre. Els tricolor han quedat enquadrats en el grup B i es veuran les cares amb el Joventut de Badalona, Gran Canaria i Fundación Bilbao Basket Fundazioa.

El seu entrenador, Xavi Luque, no ha pogut negar la il·lusió dels nois tenint present aquesta competició tan especial per ells afirmant que "estan excitats des que va acabar el darrer partit de lliga contra el Manresa". També ha destacat que "hem intentat transmetre als nois el missatge de què han de començar a gaudir de l'experiència des d'avui mateix. Que no comencin a ser conscients de l'especial que és aquesta Mini Copa quan entrin a pista al primer partit, sinó ja fer-ho amb totes les activitats, viatges i vivències que ho envolta". Per la seva part, el jugador Conrad Comellas ha explicat que "ens fa molta il·lusió jugar aquesta Mini Copa perquè és una experiència que no hem viscut abans. Anem a Tarragona amb el principal objectiu de gaudir". L'equip marxa demà cap a terres catalanes.

L'entrenament previ
En el primer entrenament previ a la competició, celebrat anit, l'infantil vermell va rebre tot el suport del club amb la visita del president del club, Gorka Aixàs, el mànager general, Francesc Solana, el director de la base, David Eudal, així com l'entrenador del primer equip, Natxo Lezkano, el seu ajudant, Alejandro González, i el jugador Tyson Pérez. Precisament Lezkano va dir que els jugadors han de "gaudir de l’experiència i conèixer a la resta dels equips per fer molts amics del món del bàsquet".